French Dip Sliders

french dip sliders

Voor ons geen kip uit blik of kant en klare shaslick uit de supermarkt… Al het vlees wordt door ons met liefde zelf gekruid, gemarineerd en toegefluisterd voordat het op het rek boven de onbespoten ecologische briketten wordt gevleid.

Maar denk nu niet dat wij bij Terrabites eindeloos naar kookprogramma’s gaan zitten kijken. Of uren verdiept zitten lezen in dikke kookboeken. Dat kost ons allemaal veel te veel tijd. Wij houden van lekker snel en snel lekker. Om jullie lezers daarvan deelgenoot te maken introduceerden wij daarom deze snelle recepten. Wij trappen vandaag af met de French Dip Sliders een fijne hap die je tijdens het gamen met 1 hand kan eten. (Oven op 175 graden)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *