Terrabites heeft iets te vieren!

Terrabites

Op de redactie van Terrabites knalden onlangs de kurken en werden er natuurlijk heerlijke hapjes geserveerd. Na bijna drie jaar obsessieve (onder)handelingen vanuit een extreem geïnteresseerde partij, is eindelijk de kogel door de kerk. Terrabites.org is overgenomen! En dat voor een bedrag waarvan een splinternieuwe keuken met ingebouwde grill en sous vide aangeschaft kan worden. Heuglijk nieuws dus!

Binnenkort zal hier een geheel vernieuwde website herrijzen, verzorgd door een ander enthousiast, creatief en gemotiveerd redactieteam. Er zal zelfs een professionele fotograaf in actie komen om de nieuwe recepten te voorzien van de heerlijkste #foodporn. De bijna hongerige fascinatie voor deze website ontstond al vanaf de oprichting van Terrabites, in februari 2017. En tot op heden, november 2019, hebben de nieuwe eigenaren ons maar niet los kunnen laten. Ze zijn dus erg verheugd dit nieuwe avontuur aan te gaan!

Vreten is weten

De redactieleden (actief onder diverse pseudoniemen) zochten al jaren naar een platform om kwalitatief hoogwaardige stukjes te plaatsen over complexe gerechten die ze zélf klaarmaken. Er heerst immers pure liefde en passie voor (goed en veel) eten en alcohol binnen die redactie.

Het is dat ik de tijd niet heb om het goed uit te werken wegens druk, maar een uiencompote zoals ik laatst maakte, bij een degelijk stuk vlees van de bbq, vanaf stap één met de hand alles maken, dat zou kunnen, mits vergezeld van goede plaatjes van vlees. Punt namelijk verder is dat dingen op onze website heersend en nieuw zijn ”

– de nieuwe hoofdredacteur, 25 juni 2017

De huidige website van de nieuwe eigenaren bevat voornamelijk inspirerende reviews over kant-en-klaarmaaltijden van Lidl of Aldi en automatisch geplaatste afbeeldingen van bijvoorbeeld ontklede dames. Onze verwachtingen zijn dan ook hooggespannen. Gelukkig zal er vanaf nu een succesvolle kwaliteitsfotograaf beschikbaar zijn, van wie wij in de nabije toekomst toch minstens één gepubliceerd fotoboek verwachten.

Succes!

Wij wensen de nieuwe redactie bij dezen veel plezier en succes met Terrabites. Voor ons is nu de tijd gekomen om los te laten en ons te richten op de toekomst. Als je alleen maar obsessief achterom blijft kijken, bots je tenslotte overal tegenop. Proost!